Gertie Bus

Fysio- en manueel therapeut
Dry NeedlingLinde 18
6191 GG  Sittard
Tel. 046 - 40 00 893
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sommigen van jullie kennen mij al wat jaartjes, anderen nog helemaal niet. Ik ben Gertie Bus, 33 jaar oud en ik woon samen met partner, twee zoontjes en onze hele lieve hond "Leffe". Samen genieten we enorm van het gezinsleven en trekken we graag de natuur in. In het kader van "practice what you preach" vind je me regelmatig op het badmintonveld, in het zwembad, op hardloopschoenen of te paard.

Ik heb de opleiding tot fysiotherapeut gevolgd aan de universiteit van Leuven en heb me erna bijgeschoold in de manuele therapie aan de vrije universiteit van Brussel. Sinds 2014 werk ik met veel plezier bij fysiotherapie Beckers en ik heb in de tussentijd diverse bijscholingen gevolgd zoals dry needling. Het uitdagende aan dit werk vind ik de diversiteit aan mensen en problematiek waarmee ik te maken krijg; geen enkele casus is hetzelfde. Daarbovenop is de sfeer in onze praktijk altijd open, warm en gezellig! 

We hebben een leuk team en werken graag samen om ieder een "behandeling op maat" te kunnen bieden. Dit jaar ben ik gestart met een uitgebreide cursus "littekentherapie" aan de universiteit van Antwerpen. Dit is niet enkel om verse littekens te begeleiden maar ook het behandelen van uitgebreide en oudere littekens die voor veel functiebeperking en pijn kunnen zorgen.

Ik ben in de praktijk aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.