Complementair

Acupunctuur

De acupuncturist plaatst naalden op bepaalde acupunctuurpunten in uw lichaam. Deze punten bevinden zich op de meridianen. Dit zijn kanalen in het lichaam waarlangs de energie circuleert. Door de manier waarop de naald wordt aangebracht, beïnvloedt de acupuncturist de energiestroom van die meridiaan. Om op deze manier beter in balans te komen; lichamelijk, energetisch, emotioneel.

Lees meer


Auriculo Geneeskunde

Dit is een specifieke methode binnen de acupunctuur. Er worden kleine naaldjes of verblijfnaaldjes die kunnen blijven zitten geplaatst. Het lichaam zal deze vanzelf los laten. Op deze manier worden lichamelijke, energetische en emotionele blokkades behandeld.

Lees meer


Pijnbestrijding (TSEA)

In de TSEA wordt gebruik gemaakt van acupunctuur behandelingen gecombineerd met bepaalde stroomvormen. Door deze stroomvormen te combineren met acupunctuur naalden komen bepaalde stoffen vrij lokaal en/of in het gehele lichaam. Indien we deze stroom behandeling combineren met de klassieke TCG krijgen we een nog sterkere behandelmethode.

Lees meer


Bioresonantie (Asyra)

Bio-energetica gaat uit van energetische stromen en trillingen in het lichaam die gemeten kan worden door Asyra-Bioresonantie apparatuur. De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie en met deze specifieke frequenties wordt je behandeld.

Lees meer