Bioresonantie (Asyra)
De Asyra bevat meer dan 100.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van klachten. De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. De remedie werkt volgens het homeopatische principe “waarbij gelijke met gelijke " behandeld wordt. Dit vormt het hoofdbestanddeel van de behandeling.

Een belangrijke ondersteuning van de behandeling is de voeding. Meestal wordt u geadviseerd de behandeling te ondersteunen door een lichte detox.

Een meting zal eventuele intoleranties aantonen. Dit zijn vaak tijdelijk en energetische intoleranties en GEEN allergie of intolerantie gemeten in het bloed. Deze testen kunnen wij wel ter ondersteuning aanbieden, naast diverse andere testen (feces, hormoonhuishouding, lactose-intolerantie, etc.) maar vallen niet standaard in de behandeling van een Asyra-meting.

Een meting zal aantonen of er een energetische disbalans is die op te lossen is door (tijdelijke) aanvulling van suppletie. Hieronder verstaan we vitamines, mineralen, Schusslercelzuten en andere orthomoleculaire suppletie.


Asyra in het kort
Het Asyra PRO systeem (PRO is een afkorting van “Photon Resonance Optimization) is de nieuwste ontwikkeling (sinds 35 jaar) van de ontwikkelaar-/ontwerper/therapeut Joe Galloway van het bedrijf G-Tech. Bio-fotonen resonantie (Electrodermale) technologie die al in de voorlopers MSAS (BEST) systeem werden gebruikt. Net als ultrasound waves en MRI.s die gebruik maken van elektromagnetische velden, zo maakt de Asyra gebruik van ons energetisch lichaamsveld voor een accurate diagnose. Welkom in de 21ste eeuw van de gezondheidszorg.


Hoe werkt het?
Onze gezondheid wordt bepaald door processen in het menselijk lichaam die in balans zouden moeten zijn. Als dat niet het geval is kunnen wij eerder ziek worden. De Asyra PRO kan in dit proces een belangrijke rol spelen, als eerste door een meting (screening) te doen van alle organen en systemen in het lichaam. Vervolgens wordt er met de „comprehensive analysis. in de software databank gezocht wat er nodig is om de organen, die uit balans zijn geraakt, weer in balans te brengen.

De Asyra PRO zoekt volautomatisch of er bijvoorbeeld sprake is van een metabole verstoring, toxines, dysbiose, nosoden, enz. en geeft de causale oorzaak van de klachten weer. Door het testen van duizenden homeopathische middelen, celzouten, Bach / Bush bloesems, kruiden, nosoden, bacteriën, virussen, parasieten en schimmels, wordt snel een beeld van de gezondheidstoestand gevormd en hoe deze kan worden verbeterd. De balancerende frequenties worden dan via de staven naar het lichaam van de cliënt gestuurd en daarna wordt gemeten of dit voldoende was. (pre- en post test). Vervolgens kunnen er nog vele testen/protocollen worden toegepast al naar gelang de resultaten en de inzichten van de therapeut.

De frequenties die aldus gevonden zijn kunnen in een individuele homeopathische verdunning in een vloeistof (en/of laserpen) worden ingeprent.

De testresultaten tonen de therapeut/arts de mogelijkheid om het juiste behandelplan voor de cliënt te ontwikkelen. De rapporten die daar uit voortvloeien kunnen worden afgedrukt of per email naar de cliënt worden toegestuurd. Therapeuten/artsen van alle disciplines kunnen dit gebruiken als een op zich zelf staande behandeling of als onderdeel van een breder holistisch behandel programma. De klinische resultaten die bereikt worden met het Asyra PRO systeem spreken voor zichzelf.


De procedure van de Asyra PRO

 • Het geautomatiseerde testen met twee staven die de cliënt vasthoudt.
 • Het Asyra PRO systeem werkt met energetische lezingen van het Human Body field door de bio-fotonen te meten: signalen die de Asyra PRO naar het lichaam stuurt en ontvangt.
 • Daarna wordt er direct in de 100.000 frequenties van de software databank/bibliotheek gezocht naar o.a. celzouten, chemische stoffen, gifstoffen, nosoden, bacteriën, virussen, parasieten, schimmels, zware metalen, mycoplasma, neurotransmitters, protozoa, bach / bush bloesems, kruiden, emoties, enz. en wordt er snel een beeld van de gezondheidstoestand gevormd en hoe deze kan worden verbeterd.
 • De frequenties kunnen door het Asyra PRO systeem ingeprent worden als een op zich zelf staande behandeling, of als onderdeel van uw eigen behandelmethoden.

Klinische toepassing en Functionele werking.
De Asyra PRO kan gebruikt worden om verschillende behandel methoden te vinden en toe te passen die de gezondheid verbeteren, zoals:

 • Opsporen van de causale oorzaak.
 • Zoeken naar onbalans in het lichaam veroorzaakt door: schimmels, parasieten, dysbiose in de darmen, metabole verstoringen, vaccinatie belastingen, milieugevoeligheden, zware metalen, mycoplasma's, et cetera.
 • Zoeken naar tekorten aan vitaminen en mineralen.
 • Zoeken naar de fysieke oorzaken, zoals bijvoorbeeld een scheefstand van de wervels.
 • Problemen met het gebit.
 • Hormoonspiegels.
 • Allergie opsporen.
 • Verslavingsproblematiek.
 • Toxines en Nosoden.
 • Bloesems/remedies/emoties.
 • Bloedsomloopstoornissen.
 • Spijsverteringsproblemen.
 • Immuunsysteemproblemen.
 • Gewichtsverlies Evaluatie.
 • Voeding intolerantie Analyse (grootste voedingsdatabank ter wereld).
 • Slaapstoornissen.
 • Het meten van producten/stoffen, et cetera op de testplaat.

De kern van het Asyra PRO systeem is opgemaakt uit een energetische basislijn en een "master list" met specifieke “filter” groepen. De Energetische Basislijn geeft een beeld van de huidige status van de orgaansystemen in het lichaam en geeft weer waar de stress factoren zich op dit moment bevinden. De uitkomsten relateren naar de volgende orgaansystemen:

Bijnieren Lymfatisch systeem
Ogen Dunne darm
Blinde darm Voorhoofdholte
Bovenkaakholte Wiggebeensholte
Slagaderen/aderen Galblaas
Alvleesklier Zeefbeenholte
Blaas Hart
Bijschildklier Milt
Centraal zenuwstelsel Gewrichten
Maag Perifeer Zenuwstelsel
Epifyse Gebit
Thymusklier Bindweefsel
Nieren Hypofyse
Schildklier Geslachtsorganen
Dikke darm Urinewegen
Lever Buis van Eustachius
Longen Huid

Master List
De software databank/bibliotheek bestaat uit de hoofdlijst die hieronder staat. In het ene bestand kunnen er bijvoorbeeld vijf testproducten staan en in een ander bestand wel meer dan duizend. De test werkt door vast te stellen of een filter als geheel een product bevat dat een negatieve reactie oproept bij de klant. Als dat het geval is dan filtert het systeem verder tot het individuele product gevonden heeft.

Allegenen Meridianen
Bacteriële signaturen Metabole verstoringen
Celzout onbalans Mesenchyme filter
Chemische belasting Problemenen met spieren of het skelet
Sarcodes Aanwezigheid van Mycroplasma
Kleurfilters Aanwezigheid van Myotoxinen
Verstoringen in het gebit Neurologische Onbalans
Voedingsproblemen Spijsverteringziekte
Parasieten Urineweg verstoringen
Verstoring van de PH waarde Vetweefsel
Polariteitsverstoringen Aanwezigheid van Prionen
Voedings additieven Ademhalingsproblemen
Aanwezigheid van schimmels Sarcodeszwakte
Genoom Sarcodes Huidproblemen
Geopatische stress Slaapstoornissen
Schadelijke energieën Schildklierverstoringen
Zware metalenbelasting Tekort aan sporen elementen
Kruiden Homeopathie
Vaccinatie verstoringen Hormonale onbalans
Wervelkolom onregelmatigheden Aanwezigheid van virussen
Vrouwelijke condities Ontstekingsverschijnselen
Mannelijke condities Ziekte van Lymfe (meerdere)
Anti verouderingsformules Mentaal emotionele stress

De testplaat

 • De capaciteiten van de testplaat van het Asyra PRO systeem zijn versterkt zodat het niet alleen de effectiviteit van een medicijn of product kan aantonen maar ook of het geschikt is voor de individuele cliënt.
 • De belangrijkste therapeutische voordelen van het Asyra PRO systeem
 • Een complete test van 35 organen en systemen in een paar minuten.
 • Zeer uitgebreide software databank/bibliotheek van frequenties (>100.000).
 • Kickstart van de behandeling met Laser technologie.
 • Snelle en nauwkeurige sondeloze metingen.
 • Vol automatisch testen onafhankelijk van de therapeut.
 • Standaard een uitgebreide range van specifieke protocollen.
 • Creëer uw eigen configuratie en protocollen afgestemd op uw eigen gebruik.
 • Eenvoudig toe voegen van eigen middelen en remedies.
 • Onmiddellijke feedback.
 • Print of e-mail uw gedetailleerde rapporten.
 • Eenvoudig te vervoeren als u het Asyra PRO systeem gebruikt met een laptop

De uitgebreide screening capaciteit
Met de ingebouwde software databank/bibliotheek kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in het hele lichaam weer kunnen herstellen.

Er kunnen ook individuele testen worden gedaan op onder andere schimmels, virussen, lyme, nosodes, toxines, allergieën, voeding intoleranties, hormonen, candida, wervelkolom, vitaminen en mineralen, et cetera en dat is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden.

De metingen kunnen verstoringen op verschillende niveaus aantonen: structureel, biochemisch, emotioneel, energetisch en fysiek. De gerangschikte testresultaten helpen de therapeut om het juiste behandelplan voor de cliënt te ontwikkelen. De gedetailleerde resultaten kunnen worden afgedrukt of per e-mail naar de klant worden gestuurd.Indien u vragen heeft over de Asyra Bioresonantie therapie, dan kunt u bellen op telnr: 046-4000893